Laajempaa yhteistyötä – asiakastarina

Teemme monipuolisesti yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa, kuten yritysten, yhdistysten, seurakuntien ja yksityistenkin kanssa. Suppeimmillaan asiakas toivoo vain käyntikorttisivun tai pohjan, johon voi itse rakentaa kotisivunsa. Laajemmassa yhteistyössä hoidamme kaikki asiakkaan puolesta sivuston päivityksen kera.

Yksi esimerkki laajemmasta yhteistyöstä on Puijon Diabetesyhdistyksen kanssa tekemämme sopimus. Yhdistys halusi parantaa viestintäänsä ja keskusteluiden jälkeen päädyimme sopimukseen, jossa teimme uudet kotisivut ja hoidamme myös niiden päivittäisen päivityksen, jolloin yhdistyksen omat voimavarat jäävät aktiivisen ydintoiminnan ylläpitämiseen. Seuraavaksi Puijon Diabetesyhdistyksen puheenjohtaja Leena Rosenbergin ajatuksia yhteistyöstämme.

“YHTEISTYÖ SUJUU MOITTEETTA JA KOTISIVUJEN PÄIVITYS TEHDÄÄN ILMAN VIIVEITÄ”​

WWW.PUIJONDIABETES.FI​

“Puijon Diabetesyhdistys ry:n toiminnan tavoitteena on yhdistää diabeetikoita ja heidän läheisiään sekä mahdollistaa vertaisuus, vertaistuki ja virkistys. Yhdistyksen toiminnan avulla tuetaan diabeetikoita sairautensa omahoidossa ja liitännäistautien ehkäisyssä. Lisäksi yhdistys toimii tiedon antajana koskien diabetesta, sen ehkäisyä, varhaista toteamista ja hoitoa. Diabeetikoiden eduntalvonta on myös yhdistyksen tärkeä tehtävä.

Yhdistyksen toiminnalla on siis monia tavoitteita, ja niiden toteutumiseen tarvitaan toimivia, selkeitä ja reaaliajassa olevia kotisivuja, sekä niiden toteutukseen luotettava kumppani. JR Jalot on osoittautunut yhdistyksellemme juuri sellaiseksi yhteistyötahoksi. JR Jalot on luonut yhdistyksellemme uuden raikkaan ja selkeän kotisivuilmeen, yhteistyö sujuu moitteetta ja kotisivujen päivitys tehdään ilman viiveitä ja toiveittemme mukaisesti. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan.”

Leena Rosenberg
Terveydenhuoltoneuvos
Puijon Diabetesyhdistys ry
Puheenjohtaja

KOTISIVUT ASIAKKAAN EHDOILLA

Aina ennen kotisivuprojektin aloittamista käymme läpi asiakkaan tarvetta viestinnässä, jolloin voimme ehdottaa laajasta palveluvalikoimastamme juuri heille sopivaa palvelua.

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluita digitaalisen markkinoinnin ja kotisivupalveluiden alueella. Ota yhteyttä ja keskustellaan teidän tarpeestanne!

Jaa kirjoitus muillekin!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Matkustus

Carcassonnen upea linnoitus

Meidän perhe pelaa paljon lautapelejä ja yksi lempipeleistä on Carcassonne. Ajoreittiä suunnitellessa huomasimme, että lähes reitin varrelta löytyy Carcassonnen kaupunki linnoineen, josta pelin idea on

Lue lisää »
Matkustus

Ihastuin Trogiriin

Trogirin vanhakaupunki vei mun sydämeni ❤️Minusta kaikki kiviset vanhat kaupungit täällä on todella ihania, mutta varsinkin Trogir kapeine kujineen ja pikkuruisine putiikkeineen teki vaikutuksen ❤️

Lue lisää »
Matkustus

Gardajärven vuorilla

Italian Gardajärven alue oli entuudestaan meille täysin tuntematonta. Alueesta oli kuulunut niin paljon hyvää ja lopulta päätimmekin olla kolme yötä, jotta ehditään vähän tutustuakin alueeseen.

Lue lisää »
Majoitusarvostelut

Yhden yön välipysähdys Ranskan Cannesissa

Majoitus varattu Booking.comin kautta:Le Club Mougins by Diamond ResortsChemin Du Val Fleuri, 06250 Mougins Hinta 58€Kyseessä on huoneistohotelli eli toisin sanoen kaksikerroksinen rivitalo. Palveluun kuuluu

Lue lisää »

Tietoa blogista

Tähän voi liittää esimerkiksi lyhyen esittelytekstin blogiin ja/tai bloggaajaan liittyen. Yläpuolelle käy bloggaajan kuva, logo tms. Voit helposti muokata tekstiä ja kuvia.

Kategoriat

Uusimmat