Oriflame

Oriflame-edustaja Huittisista!

Näillä sivuilla jaan Oriflamen ajankohtaisia tarjouksia, artikkeleita ja muita asioita. 

Linkit vievät minun omaan Oriflame-kauppaani, josta voit myös tilata tuotteita kanta-asiakkaanani. Olen aina valmis auttamaan, jos sinulla on mitä tahansa tuotteisiin tai Oriflameen liittyvää kysyttävää. Ole rohkeasti yhteydessä!

Mitä Oriflame on?

Oriflame on 50 vuotta vanha kosmetiikkayritys, joka myy luonnollista kosmetiikkaa ja käyttää tuotteissaan vain tiukkojen ympäristölinjausten mukaisia luonnollisia raaka-aineita. Oriflamen kosmetiikkaa ei testata eläimillä, vaan vapaaehtoisten koehenkilöiden avulla.

Lue lisää!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos haluat tilata tuotteita, ota yhteyttä joko sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerro tilauksessasi tuotteen nimi, tilausnumero ja hinta (sekä tarvittaessa sävy).

Jos asut Huittisissa tai lähialueilla, tuon tuotteet kotiovellesi ja
tilaukseen lisätään ainoastaan 1 euron toimituskulut.

Jos asut kauempana, suosittelen tekemään tilauksen suoraan minun Oriflame-kauppani kautta, jolloin saat tilattua tuotteet suoraan valitsemaasi postin toimipaikkaan. Yli 40 euron tilaukset on kanta-asiakkaaksi rekisteröityneen nettitilauksissa aina ilman toimituskuluja.

Mikäli et halua rekisteröityä kanta-asiakkaaksi nettikaupassa, voin tietysti tilata tuotteet sinulle vaikka asuisit kauempanakin, mutta silloin toimituskulut ovat yhden euron sijaan postipaketin verran eli 5,90€.

Koulutettu kauneusneuvoja
Raisa Jalo 050-359 6876

Raisa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat esim. järjestää Oriflame -kutsut, voit ottaa yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Voit halutessasi jättää myös tilauksesi lomakkeen kautta.

Jos haluat lähteä mukaan Oriflameen, voit lukea lisätietoja alla olevan linkin takaa!

Open chat
Haluatko lisätietoja? Laita viestiä.
Powered by